93 589 13 83 domotics@domotics.cat

PRESSUPOST

SOL·LICITUD PRESSUPOST DE PORTA CUIRASSADA MODEL 302 – EUROSEGUR CAMPANYA 2.021 € (IVA inclòs)

PANELL INTERIOR

PANELL EXTERIOR

Aquesta sol·licitud no representa un compromís previ per part meva. S'omple per tenir un pressupost personalitzat que DOMOTICS m'ha d'enviar per a la seva revisió i aprovació, si així ho decideixo.

Acceptar

1 + 7 =

En compliment del RGPD 679 UE i la Llei LOPDGDD 3/2018 de protecció de dades de caràcter personal, li informem que les seves dades formaran part, o ja estan incloses, en un fitxer responsabilitat de DOMÒTICA I SEGURETAT 2012, S.L. que té com a finalitat única la de mantenir amb vostè una relació contractual i comercial, a mes d´informar-li de novetats i futures promocions, campanyes i/o descomptes relacionats amb el nostres serveis i productes. Està previst que les dades seguin compartides amb les empreses del grup ( ILUCTRON, S.L. i ASSERTIS, S.L.) i que no siguin cedides ni facilitades a cap altre organització, llevat de l´Administració Pública competent. Pot exercir els seus drets d´accés, rectificació, supressió, tractament limitat, portabilitat i oposició respecte al tractament de les seves dades personal que li corresponguin legalment, remetent-nos un correu electrònic amb la seva sol·licitud a l´adreça electrònica següent: domotics@domotics.cat. Té dret igualment a contactar si ho considera adient, amb l´autoritat de protecció de dades a www.aepd.es

Contactar

Estem a la seva disposició a la nostra botiga Domotics al carrer de Cristòfor Colom, 30 de Sant Cugat del Vallès

En aquesta pàgina web trobaràs informació actualitzada dels nostres productes, serveis, esdeveniments, promocions, ...
Navega per la nostra pàgina web i no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol dubte.

Domotics

C/ de Cristòfor Colom, 30
08172 Sant Cugat del Vallès

Teléfono

Contacta'ns

Volem ajudar-te. Contacta telefònicament, per email o mitjançant aquest formulari de contacte. Et respondrem com més aviat millor.

Consentiment per rebre informació

Política de privacitat

5 + 4 =

En compliment del que estableix el RGPD 2016/679 i la seva transposició a la legislació espanyola (LOPDGDD 3/2018), l'informem que mitjançant la complimentació del present formulari, les dades que ens faciliti quedaran incorporades i seran tractades als fitxers titularitat de DOMOTICS auxvyd SISTEMES per poder atendre la seva sol·licitud, així com per informar sobre ofertes i promocions relacionades amb els nostres serveis. A més, li informem de la possibilitat d'exercir en qualsevol moment els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació al tractament, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal, dirigint-se a C/ de Cristòfor Colom, 30, 08172 Sant Cugat del Vallès o bé a domotics@domotics.cat. Per a més informació, vegeu www.domotics.cat.
Tria idioma