93 589 13 83 domotics@domotics.cat

PROMOCIONS

Vol conèixer el grau de Seguretat del seu habitatge?

La Seguretat dels nostres habitatges i la nostra família es el primer valor i el més preuat de la nostra llibertat. És per això que li facilitem el qüestionari adjunt com a eina d’auto-avaluació. De forma GRATUÏTA i sense haver-nos-el de reenviar posteriorment. És una eina per a la seva valoració interna.

Descarrega el Qüestionari d’autoavaluació de la Seguretat

Previngui els riscos al vostre habitatge amb mesures de seguretat

Addicionalment li oferim que DOMOTICS li elabori una avaluació, valoració i informe de la seguretat del seu habitatge, basat en el seu anàlisi, sols cal que ens enviï aquesta AUTOAVALUACIÓ a l’adreça domotics@domotics.cat i de forma totalment confidencial, li podem fer arribar al seu correu. Cas que s’estimi adient, podrem preparar també un pressupost sense compromís de les millores que es puguin sol·licitar o considerar.

Vol conèixer el grau de Seguretat del seu habitatge?

Descarrega el Qüestionari d’autoavaluació de la Seguretat (català)

Descarga el Cuestionario de autoevaluación de la Seguridad (castellano)

 

Contactar

Estem a la seva disposició a la nostra botiga Domotics al carrer de Cristòfor Colom, 30 de Sant Cugat del Vallès

En aquesta pàgina web trobaràs informació actualitzada dels nostres productes, serveis, esdeveniments, promocions, ...
Navega per la nostra pàgina web i no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol dubte.

Domotics

C/ de Cristòfor Colom, 30
08172 Sant Cugat del Vallès

Teléfono

Contacta'ns

Volem ajudar-te. Contacta telefònicament, per email o mitjançant aquest formulari de contacte. Et respondrem com més aviat millor.

Consentiment per rebre informació

Política de privacitat

5 + 15 =

En compliment del que estableix el RGPD 2016/679 i la seva transposició a la legislació espanyola (LOPDGDD 3/2018), l'informem que mitjançant la complimentació del present formulari, les dades que ens faciliti quedaran incorporades i seran tractades als fitxers titularitat de DOMOTICS auxvyd SISTEMES per poder atendre la seva sol·licitud, així com per informar sobre ofertes i promocions relacionades amb els nostres serveis. A més, li informem de la possibilitat d'exercir en qualsevol moment els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació al tractament, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal, dirigint-se a C/ de Cristòfor Colom, 30, 08172 Sant Cugat del Vallès o bé a domotics@domotics.cat. Per a més informació, vegeu www.domotics.cat.
Tria idioma