93 589 13 83 domotics@domotics.cat

QUI SOM?

DOMOTICS es una organització que ofereix i aporta solucions dins l’àmbit de la seguretat, adreçats a una àmplia i diversa gamma de clients. Les nostres solucions poden donar resposta a necessitats tant de l’àmbit domèstic, com de l’àmbit d’organitzacions industrials o de serveis i tant del sector privat com de l’Administració Pública.

En qualsevol d’aquests àmbits es pot requerir implementar, reforçar, substituir o millorar les mesures de seguretat mitjançant ja bé sia portes de seguretat, control d’accessos, alarmes, videovigilància, automatismes de seguretat, caixes fortes, domòtica o altres solucions adients a les necessitats i al risc inherent.

DOMOTICS ha aplicat sempre, des de la seva evolució de més de 40 anys i fins el present, recolzant-se sempre amb el seu arrelament al territori, una política de proximitat amb els seus clients, de tracte personalitzat i d’atenció eficient. Es per això que el nostre lema es que “la seva seguretat és el nostre repte”. Volem ser el seu consultor i proveïdor en matèria de seguretat i aquesta és la nostra fita.

Formem part d’un grup d’empreses instal·ladores i de serveis, quines sinèrgies ens reforcen i ens permeten afrontar una amplia diversitat de camps tecnològics en productes i en serveis. Els nostres equips tècnics estan especialitzats en aquelles solucions que oferim.

Contactar

Estem a la seva disposició a la nostra botiga Domotics al carrer de Cristòfor Colom, 30 de Sant Cugat del Vallès

En aquesta pàgina web trobaràs informació actualitzada dels nostres productes, serveis, esdeveniments, promocions, ...
Navega per la nostra pàgina web i no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol dubte.

Domotics

C/ de Cristòfor Colom, 30
08172 Sant Cugat del Vallès

Teléfono

Contacta'ns

Volem ajudar-te. Contacta telefònicament, per email o mitjançant aquest formulari de contacte. Et respondrem com més aviat millor.

Consentiment per rebre informació

Política de privacitat

8 + 6 =

En compliment del que estableix el RGPD 2016/679 i la seva transposició a la legislació espanyola (LOPDGDD 3/2018), l'informem que mitjançant la complimentació del present formulari, les dades que ens faciliti quedaran incorporades i seran tractades als fitxers titularitat de DOMOTICS auxvyd SISTEMES per poder atendre la seva sol·licitud, així com per informar sobre ofertes i promocions relacionades amb els nostres serveis. A més, li informem de la possibilitat d'exercir en qualsevol moment els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació al tractament, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal, dirigint-se a C/ de Cristòfor Colom, 30, 08172 Sant Cugat del Vallès o bé a domotics@domotics.cat. Per a més informació, vegeu www.domotics.cat.
Tria idioma